Instagram

Wednesday, October 29, 2008

Makan2 Raya @ Our Place

26/10.. we ols decide buat makan2 sikit kt umah.. minggu ni minggu last org wat open house.. so, we ols pun ambik kesempatan ini jgk laa.. xde la ajak reramai pun.. bdk2 ofis aku.. member2 se UM.. pastu, member2 cik abg ai laa..

untuk makan2 kali ni aku masak nasi jagung @ nasi shaqura (cik abg ai bg nama sbb aku main hentam2 jer... huhu), ayam goreng berempah, dalca, laksa (yg ni menu wajib..), makaroni bakar, kek marble.. dan lagi satu menu adalah apam warna warni (tempah dr kak ina dr AP.. tq kak ina.. pasai tolong buatkan..)

ni lah rupa nasi shaqura yg aku wat.. heheheh...

makaroni bakar
hidangan yg tersedia..
aku & ain.. posing sket..
majlis we ols bermula pukul 2 ptg dimulai dgn bdk2 ofis aku.. seperti biasa jemputan aku ikut batch & ikut time.. kalau tak sure x muat umah ku yg chomel ini... majlis ktorg berakhir hampir pukul 12 tgh mlm.. diakhiri oleh kwn2 ex-ofcmate cik abg ai..

No comments: