Instagram

Thursday, October 16, 2008

streamyx down

adesss.. geram nyer aku.. streamyx kt umah aku dh masuk hari ke3 x boleh buat connection.. setelah buat report kt TM diorg suruh tunggu smpi technician diorg call.. tp aku xde dpt call pun.. then, baru kejap td aku call ke TM tanyer psl report aku tu apa citer?? geram btul laa.. kalo kita x call xde nyer dia nk call bgtau status ke apa ke..

dh call then bg report no.. diorg check.. mamat TM tu ckp.. kt area kwsn umah aku ada lebih kurg 20 user yg report benda yg sama.. mmm.. kenapa yer?? katanya masalah di pihak diorg.. bkn mslh kt brg2 aku aaa.. dh tu x leh nk estimate lak brp lama leh setel.. aduhhh.. mati kutu la aku weekend ni.. dh la cik abg aku kena g team building kt kuantan.. aku lepak kt umah.. xde tenet lak tu.. aduh.. aduh.. kena on 3g kt hp la gamak nyer.. hrp2 laju la gk 3g nyer kan..

mintak2 la blk umah karang tgk2 line streamyx dh ok.. :(

2 comments:

Eija Sam a.k.a Purple 28 said...

zura tadi tengahari nampak orang TM kat depan guard umah saya...tgh betulkan kot

Aizura said...

oo.. ye ke.. mlm ni line dh ok.. legaaa... heheh