Instagram

Monday, February 23, 2009

apa we ols buat di hari sabtu..

weekend minggu ni aku rasa sgt bahagia laa.. bahagia sbb we ols menghabiskan byk masa lepak di umah.. best best.. pg sabtu.. bgn tido lmbt.. kol 10++ dh.. bergegas aku ajak cik abg ai g giant.. nk beli brg laa.. giant ni sebelah umah aku jer... hihi.. sgt dkt laa..

aku ari ni plan nk masak laksa.. (nk jamu ibu mengandung yg mengidam nk mkn laksa).. pastu, aku ingat nk wat roti jala.. nk mengetest non stick pan teflon yg aku beli kt langkawi ari tu.. ihihihi..

blk dr giant pun dh kol 2++.. baru la nk kelentang kelentung siang ikan.. prepare apa yg patut utk wat kuah laksa dulu.. sambil2 la aku wat kari daging.. nk cicah ngan roti jala..

ni la roti jala aku.. cantik x?? heheh...

bg aku, menjd la roti jala aku ni.. sbb lembut dan cantik gk la jala2 tu.. heheh.. dan aku sgt jatuh cinta dgn teflon pan aku ni.. sgt membantu.. nnt nk g langkawi nk beli lg lah.. cukupkan set.. heheh.. harga kt sini agak mahal laa.. sbb aku dh survey.. besar yg aku beli tu.. aku tgk kt giant harga RM50++.. aku beli kt langkawi.. idaman suri.. harga nya dlm RM27 (kalo x slh, tp within that range laa)

nk kumpul duit lg laa.. nnt nk shopping lg kt langkawi.. heheheh..

1 comment:

Anonymous said...

burrppp...kenyang daa..makan laksa tapau aritu..hahaha..anyway,thanks so much ye kak..susah payah je.. :D
ha'ah..roti jala akak mmg sedapp..ain pun nnt nk buat lagi..kasi cun mcm akak punye.. :D

-ain-