Instagram

Wednesday, February 11, 2009

cerita langsir

ada gk yg request nk tgk gmbr langsir aku kan.. hihi.. malu aa nk tunjuk.. tp utk x menghampakan.. aku tunjuk jer la sikit yer..

ni adalah langsir bilik tetamu.. konon2 nyer la bilik tetamu kan.. tp bilik ni adalah port aku dok lepak buat keje.. @ layan dvd korea kt pc.. @ layan tv3 online.. @ layan youtube.. hihih.. murah jer kain yg aku beli ni.. beli kt nagoya.. rm3 ++ jer semeter.. lama dh beli.. tp baru berkesempatan nk jahit.. b4 ni pakai langsir lama yg jarang.. x best laa.. org luar leh nmpk aku dok lepak2 dlm bilik ni..

ni lak langsir baru dlm bilik tido we ols.. ok x?? kaler oren tau.. cik abg ai yg buat decision beli corak & warna ni.. tp aku suka.. heheh.. garang jer kaler nya.. kain ni lak ktorg beli kt kamdar 2 minggu lps.. kos utk set langsir dlm bilik tido we ols ni RM300 ++.. x ingat exact harga nya.. sib baik jahit sendiri kan.. lgpun aku jahit simple jer.. xde berscallop aper pun..

ni sebahagian jer.. aku x tunjuk la keseluruhan bilik.. malu aa.. heheh..

ok tak langsir baru we ols??

7 comments:

Mazatul Azura said...

Giler ar kaler langsir... Meriah beb... Tapi satin tu nampak ringan sikit kot... Kalu jahit bawah dia bg tebal sikit, barulah nampak berat n stable.. Then mesti nampak lebih best... (he..he..he.. pandaila komen..)Ambik ar close up bilik tido... mana tau boleh curik idea nak decorate bedroom...

Aizura said...

satin tu akan dioter blk weekend ni sbb terlebih labuh.. so, nk lipat kasi tebal sikit kt bwh utk bg berat sikit..

close up bilik tido? ish.. malu aihh.. xde la decorate apa pun.. simple2 jer.. lgpun bilik x besar sgt..

alongkay said...

wah.. betuah awie dpt wife cam ko, pandai masak, pandai jahit... untungnyaa...

puterikiut said...

kami ada tag hangpa..nnt jangan lupa buat no..

Aizura said...

along... kembang montot aku yg sedia kembang ni.. hihihi

yatibaharom said...

comey la lngsir bilik tetamu tu...
bole la kalo nak mtak upah jait langsir nnti kan...:)

Aizura said...

nita... tukaq blog dh ka?

yati... tgk la sapa yg jahit.. mesti la comey.. heheh.. nk upah?? habih pikiaq dh ka?