Instagram

Monday, February 23, 2009

Geng Upin & Ipin

korg dh tgk ker?? aku dh berjaya g menonton wayang ngan cik abg ai citer upin & ipin ni... promo citer ni sgt dahsyat smpi aku teruja nk g tgk setakat mana kemampuan rakyat Malaysia menghasilkan citer animasi..

tghari hari jumaat aku berjaya membuat online booking kt cathay cineleisure, mutiara damansara.. tp yg kosong pun kol 11.50 mlm... ok la tu.. lgpun esok nyer kan cuti.. so, x kisah la tgk midnite pun.. heheh..

ktorg smpi kt cineleisure dh dkt2 kol 11.. terus g ambik tiket..

pastu, nk mengisi perut dulu laa.. lom mkn lg.. so, g lepak kt station kopitiam.. sbb kedai ni jer la yg x tutup lg.. bagus bagus bagus..

lihatlah aksi2 sengal ktorg masa kt station kopitiam.. nk membazir masa kan.. nk jln2 pun nk ke mana.. kedai2 sumer dh tutup.. heheheh..






movie abih kol 1.30 am.. huhu.. pastu, terus aa bergegas balik..

pada aku citer ni sgt best la.. kelakar sgt.. grafik dia pun quite ok wpun x selembut grafik citer animasi omputih tu kan... cuma yg aku kureng sbb ada part action yg lawan2 binatang tu kan.. aku kan x suka ganas2 ni.. dgn sound effect yg kebaboom tu kan.. kalo aku jd kanak2.. aku rasa takut laa... heheheh... tp bdk2 sekarang ni berani2 kan... aku tgk ada bdk2 yg tgk wyg mlm tu even yg kecik 2,3 tahun pun relax jer.. siap lompat2 kt tangga biler upin & ipin lompat2.. comel laa.. heheheh

No comments: