Instagram

Tuesday, February 10, 2009

mubin dpt masuk sek teknik


alhamdulillah, akhirnya keputusan masuk sek teknik keluar jgk.. adik aku dah berjaya diterima masuk ke sek teknik kangar.. bkn nyer jauh pun.. dlm perlis gk..

tp aku rasa lega laa sikit.. drp dia stay kt sek skrg ni.. at least, masuk sek teknik ada harapan sikit.. paham2 la bdk laki ni.. malas btul la.. ari tu pmr pun teruk gk.. langsung xde A.. tp xde yg fail la.. sib baik la diterima masuk sek teknik..

aku dh advice ayah aku soh adik aku ni dok asrama.. at least, terkawal sikit bila dok asrama.. harap2 spm thn depan dia dpt result yg ok.. dan dpt masuk pusat pengajian tinggi.. insyaAllah..

3 comments:

Awin said...

erkkkk....Mubin?!...salah satu calon nama utk bakal anak aku dlm perut ni. Tp...bila aku suruh muaz sebut...dipanggilnya..."Mr Bean"...uwarghhh....kensel terus....

BTW, congrats Mubin! Chaiyo!

Aizura said...

awin, bakal anak dlm perut tu boy gk ke? wah.. muaz dpt adik boy gk laa.. leh wat geng aa pas ni.. hehe

awin said...

a'a...boboy...doakan jadi geng laaa....kalo tak huru hara rumah aku ni haaa... :)