Instagram

Saturday, April 18, 2009

korg layan korean drama tak?

aku bukan la peminat setia sgt citer korea mcm sorg kwn aku tu... (cik puan aizan)... dia ni mmg hantu korea... aku terikut2 dia la ni.. latest drama yg aku tgk.. citer ni aaa...
BOYS BEFORE FLOWERS...

baru jer aku menghabiskan siri terakhir.. ep 25... best aa citer ni.. tp ending nya x sedahsyat ending citer PRINCESS HOURS.. (citer ni agak lama dh jgk.. tp aku baru tgk.. heheheh.. jgn jeling2 aku ok.. ) PRINCESS HOURS.. masa ending dia.. aku smpi nangis2 ok.. sedih giler sbb akhirnya cinta mereka bersatu.. huhu..
BBF lak.. cinta mereka akhirnya bersatu jgk.. tp.. ntah la naper aku x nangis beria sgt.. maybe sbb ada hero lain lg hensem kot dlm citer tu.. heheheh..

ada sapa2 tgk jgk ker? kasik aa review sket kt aku psl citer ni.. sajer kongsi2..

4 comments:

puterikiut said...

jgn taktau ada sorang hantu korea.. ala yg nama nieta tu la.. dah penuh rak dia ngan dvd korea..hee

Aizura said...

ada jgk hantu korea no.. byk dvd?? leh pinjam.. heheh

Izz Qayyim said...

ha!tengok gak cita ni tp ending dia besaaa..hahaha!jpanese version pon ada gak & ghasanya hat versi jepun lagi beh koit?bukan pa..awek lam cita ni muka dia sekupang sgt aaaa..time sedih dia tu muka mak ehhh...muakak..byk komplen plak dah!tu la nk belakon kediri x reti!ahaks!
princess hours pon tgk gak & mmg superb!behkan zuraa???
baghu2 ni dok pulun tgk cita jumong,kingdom of wind & lain2 yg sewaktu dgnnya..mmg beh wpon cita dolu2..cerita2 tu sema guna hero yg sama & dia belakon beh siot!!cam real!tp satu2 series mmg panjang lebag..kira bleh khatam 2-3movie korea hat len tera nak habeh tgk cita depa ni..muekekekkeke..aja aja fighting!!!

Aizura said...

tu dia penduduk japan mai komen panjang lebaq.. kena sungguh dgn citarasa cerita korea.. heheh.. tp sungguh la princess hours mmg ending dia best aa.. meleleh ayaq mata jenuh nk lap.. heheh
nnt nk try cari la cerita yg kak umi kata tu.. nk layan.. best ke x best.. :D