Instagram

Monday, April 13, 2009

selesema + batuk + internet lembap

start dr sabtu lg aku dh rasa bdn x sihat... plus 'kawan baik' pun menjengah jgk.. bertambah2 la x sihat kan.. sakit pinggang.. pastu hidung & tekak pun mula la menjadi2 lg kan.. dgn cuaca skrg ni.. yg panas sgt.. pastu, tiba2 ujan lebat sgt.. cuaca x menentu.. bdn yg x sihat pun.. senang la bertambah kena penyakit kan..

ari ni aku kt ofis.. terpaksa bertisu2an laa.. dok dlm ekon lg.. idung aku makin tersumbat.. suara pun ala2 rock gitu.. bgn pg td langsung x kuar suara bila nk say gudbye kt cik abg ai nk g keje..

tmbhn lg dgn internet kt opis aku yg bengong jer sejak 2 menjak ni.. kejap2 putus.. kejap2 ok.. cemana la aku nk laju2 buat keje cam ni.. fyi, keje aku ni mmg memerlukan internet.. sbb aku access directly ke tmpt client.. kalo internet bengong cam ni.. baik aku stay kt umah.. buat kt umah jer.. lg laju internet kt umah aku.. (serius ok..)

ok laa.. aku nk mencuba nasib post blog aku ni.. lepas ker x xtau aaa..

2 comments:

Mohd Fairuz bin Hamzah said...

tenet memang slow jimbit.. sabar je la k.. :D

Aizura said...

do sumthing ler.. ni yg buat alasan x mo dtg opis ni.. :P