Instagram

Monday, April 13, 2009

pesta buku 2009

just for my reminder...



Date: 17th - 26th April 2009
Mon - Thurs: 10.00AM to 8.00PM
Fri - Sun & Public holidays: 10.00AM to 9.00PM
Venue: Putra World Trade Centre (PWTC), Kuala Lumpur, Malaysia

nk ajak cik abg ai g lah weekend ni.. dh lama x beli novel.. selalu nye kt pesta buku mesti ada diskaun... i like.. aku bkn la pengumpul novel sgt pun.. tp ada la sikit2 novel alaf 21 yg aku collect... dulu sgt rajin membaca novel.. tp lately lama sgt dh x baca.. ada lg 1,2 novel yg dh aku beli tp x baca2 lg smpi skrg.. dh lama x follow novel keluaran alaf 21.. nk minat blk aa.. best ooo baca novel b4 tido.. alih2 x jd tido sbb nk abihkan jgk baca novel tu.. heheh..

4 comments:

puterikiut said...

jom jom.. kami pun dah buat list novel apa nak beli..siap apply cuti nak pi first day..kalau weekend tak larat ramai bebeno budak sekolah..hehe

Aizura said...

wah.. siap ambik cuti.. larat lg ka mak buyung nk p bersesak2 tu.. hehe..

puterikiut said...

itu yang nak kena ada list..pi tuju2 ja..kami pi pagi2 lps booth bukak..tak ramai sgt time tu..mcm thn lps.. hehe

Aizura said...

kami ada meeting lak jumaat pg.. kalo tidak boleh la meng'escape'kan diri ke pesta buku.. waktu org x ramai tu..