Instagram

Tuesday, September 29, 2009

i'm moving out soon

entry khas utk makluman semua...

aku akan berpindah ke kulim tak lama lg.. x smpi 2 minggu je lg... 12/10 aku start keje baru.. kt penang.. jauh sket la dr kulim.. tp buat masa ni itu lah offer yg aku dpt.. so, aku grab jer.. slps membuat solat istikharah.. dan juga memikirkan tentang baik buruk nya.. lgpun kesian la cik abg ku sorg2 kt kulim kan.. (sbnrnya kesiankan diri sendiri ni ha.. hehe)

so, aku akan sgt bz la nk mensetelkan keje2 aku di sini.. weekend ni pun aku akan ada kt ofis.. nk handover apa yg patut... byk gk la nk kena handover.. sib baik la 1 projek aku dh lama handover.. tinggal 1 ni yg baru sikit2 bg.. tp byk lg la nk kena cover... hope leh setel everything soon..

kepada user2/client2 aku yg dok baca blog aku ni.. pandai2 la korg yer... hihihihi... aku nk tmbh beban keje korg ni.. :D

barang2 dlm umah ni maybe x smpt lg nk pindah sekali masa aku nk pindah.. maybe ktorg akan turun lg ke kl during weekend bila2 utk nk angkut brg lak.. buat sikit2 la.. lgpun umah sendiri kt sini.. smpi dh ready baru aku nk advertise utk sewa.. kalo ada sapa2 berminat.. nnt bgtau aku eh.. kalo nk sewa kt area kota dsara ni.. :) (kata x nk iklan.. teriklan lak.. )

p/s: wireless mouse aku dh mati.. jatuh dr meja ke lantai.. terus dh x leh guna.. esok kena carik baru.. huhuhuhu..

4 comments:

puterikiut said...

keja kulim? motorola sama ngan rashid ka? syoknya dpt balik utara.. takpa kita keep in touch melalui blog k.. update selalu..all the best !

Aizura said...

keja kt penang.. kt intel penang.. blog insyaAllah akan berupdate.. bergantung kpd keadaan keja di sana nnt.. harap2 xdak la sibuk sgt kan.. :)

azieazah said...

Selamat berhijrah...

Semoga penghijrahan akan lebih membahagiakan... Setelah yakin dengan keputusan, haruslah bersedia dengan apa jua risiko samada duka atau mengecewakan..

Apapun, didoakan semoga beroleh kejayaan di tempat baru..

ALL the BEST....

Aizura said...

thanks kakZie.. doakan kami aman bahagia sejahtera dgn penghijrahan ini.. insyaAllah..