Instagram

Wednesday, September 09, 2009

tak tido lg

korg tgk la jam dh kol 12.38pg ni.. aku x tido lg.. tak boleh tido laaaa... lately, aku susah sket nk tido.. xtau la naper... tido 2 jam cam tu.. bgn nk sahur lak.. pastu, pas subuh baru nk kebil2 nk tido blk.. pastu, terlajak laa.. susah nk bgn lak biler dh kol 8 lebih.. cemana la nk g keje kan.. aduhaiii.. sib baik la aku keje flexi hours..

skrg ni aku dok tgh prepare apa yg patut utk meeting pg esok.. risau beb takut kena tembak lg.. tp telinga aku ni dah lali dah.. terima lah seadanya.. bukan nya aku x wat keje.. dh abih tenaga dh ni... need more time.. tolong la paham.. aku cuba seadanya utk jdkan sistem aku ni perfect.. dh 2 tgn, 2 kaki, 1 kepala otak ni je yg dok pikir apa yg baik, apa yg elok.. susah la wehhh.. (berjela2 la kalo aku nk citer psl keje aku yg ntah biler la nk btul2 siap.. hampir menghadapi kebosanan)

selain dr prepare utk meeting esok pg... aku tgh pikir psl lain gk ni.. btul2 mengganggu pikiran ku.. nk reveal ke kt korg eh??? susah nyer nk ckp.. kalo x ckp aku lg pening.. insyaAllah mlm ni aku nk wat solat istikharah.. semoga mendapat petunjuk...

so, nnt2 lah aku citer kt korg eh... nk smbg keje lg ni..

penin penin penin... :(

1 comment:

adda said...

haaa.. dh dpt keje dah ker? dh boleh bersama dgn abg terchenta semula ker?