Instagram

Thursday, August 18, 2011

teringin nak update blog

sangat teringin nak update blog..
tapi ada kerja yang perlu dibuat.. walaupun aku malas nak buat..
timbul pulak rasa bersalah kalau update blog beria-ria.. (abih tu apa yg ko buat sekarang ni??)

dah lama tertinggal menu buka puasa nak bagitau kat korang semua .. (macam la korang nak tau kan??)
dah ingat-ingat lupa ni menu buka puasa hari ke 12 - semalam.. nanti lah aku refresh kepala otak aku ni..

perut aku rasa cam kembung-kembung banyak angin la pulak sekarang ni..
tak tau lah kenapa.. jangan buat hal yer perut.. behave ok..

tadi dah selamat pegi pos popia simpul kat KTM Bukit Mertajam..
semoga parcel aku tu selamat sampai ke tangan customer dengan selamat..
jangan lak ada missing2 macam dulu yer.. (nanti lah aku cerita details pasal ni)

ok lah.. sambung bekerja.. dah habis masa rehat dah pun.. :(

2 comments:

JunAina said...

kak aina tak dak masa rehat...kerja direct tp buleh balik awai sejammm..:)

Aizura said...

sy pun kalo nk ikut xdak waktu rehat jugak.. sbb blk awal sejam.. rehat sendiri ja. pening dok tgk keja. hehe.