Instagram

Tuesday, September 09, 2008

apakah 'wish list' itu?

entry agak basi... beberapa entry aku yg lepas.. last 2 weeks punyer entry masa aku g jln2 di jln tar.. u ols rewind ler nnt yer...

aku ada bgtau yg one of my wish list dh tercapai.. huhu.. apakah itu..?? all my wish list akan disempurnakan oleh cik abg ai.. boleh cenggitu lak yer.. xper lah.. yg penting.. apa yg aku nk dpt.. lmbt ker cpt ker.. yg penting dpt..

ni salah satu wish list aku..dh lama ngidam nk beli oven ni.. tp asyik x mencukupi jer kewgn setiap bulan kan.. kebetulan pulak ada promotion price kt carrefour utk oven Faber FEO40 ni.. aku dh surver kt internet n 2,3 tmpt la.. harga nyer RM439.. kt carrefour lak harga nyer RM389.. save la RM50.. so, aku pun beli laa.. suka.. suka.. leh la aku wat kek.. wat biskut raya.. hhahaha.. angan2 ok.. harap2 menjadi yer... doa2 kan.. so, bermulalah episod mencari resepi kek & biskut pas ni.. hihi

untuk merasmikan penggunaan oven baru ku.. cik abg ai request ler wat grilled chicken & lamb.. meh ler nikmati gmbr mskan pertama ku menggunakan ov



untuk resepi.. sila klik sini..

6 comments:

ctfarazila said...

uit nampak sedap gilerrr... tergugat aku...huhuhu

Aizura said...

hehe.. sajer nk menayang gmbr mknn di bulan posa.. hahah..

Dong & Dia said...

Ni pon salah satu barang dalam wishlist aku tapi takde space nak letak kat dapor so kena tangguh sampai aku pasang kitchen cabinet. Huhuhu..

Purple 28 a.k.a Eija Sam said...

wahhh,,,nampak cam sedap bila pakai oven baru

kakakdegil said...

uik
oven kiter sama
tp naper cam mahal tu?
kami beli kat hsl
300++ ja..
tak ingat plak baper
tp dah lama lah.. awai taun aritu

Aizura said...

ijan, dapur aku pun chomel gk.. mmg x muat nk ltk.. terpaksa la beli rak extra.. nk masukkan jgk.. hehe

eija, cik abg kata sodaaappp.. kembang akak.. :D

kakakdegil, dh check kt hsl model 40liter ni.. harga nyer RM439.. sbb tu yg g beli kt carrefour dpt harga RM389.. u punyer oven model apa yer?