Instagram

Friday, September 12, 2008

hiks.. hiks.. kena 'tol' dulu laa..

bosan lak tghari di hari jumaat di ofis ni.. hihi.. tetiba terpikir nk mengarang blog lah kan..

pg td masa tgh drive nk dtg keje.. mak aku call.. seperti biasa aku akan return call mak aku on the spot.. semua sembang2 antara aku n mak aku.. mmg aku yg support sepenuh nyer.. mak aku just call mintak call blk (bergantung kpd situasi sibuk aku masa tu la kan).. then, pg td.. aku tgh drive.. aku guna handsfree ler kan.. ok la melayan bosan drive.. umah ke ofis aku kan ke jauh.. 1/2 jam drive tau.. tanpa gangguan jammed..

eh.. termelalut lak..

sebenarnyer nk citer kt u ols.. skrg ni setiap kali kalo aku borak2 ngan mak aku over phone.. if anak2 sedara aku yg 2 org tu x tido.. diorg mesti bising2 tepi telinga mak aku selagi mak aku x pass phone kt diorg bg diorg ckp ngan aku.. so, selalu nyer kalo aku & mak aku nk ckp dgn senang lenang.. mak aku bg diorg 2 beradik puas ckp dulu ngan aku.. then, baru ler ktorg leh sembang2 dgn senang lenang nyer... itu la 'tol' nyerr...

yg si along nyer boleh tahan la.. sbb dh pandai cakap.. apa2 dia ckp pun aku paham laa.. tp yg si adik tu.. masih pelat ckp nyer.. susah nyer laa nk paham.. main agak2 jer aku.. tp suka btul aku dpt ckp ngan diorg.. terubat la rindu aku kann.. lg 2 minggu nk blk perlissss... yahooooooooo...

ni ler dua org 'tol' yg aku kena lalu b4 leh ckp ngan my luvly Mak.. huhu..

2 comments:

ctfarazila said...

amboi comelnye pakai tudungggg... :D

Aizura said...

tudung ni makngah nyer la yg beli.. hihi..