Instagram

Monday, November 10, 2008

idea yg bernas

minggu ni kan aku agak stress.. sgt penat.. keja sgt byk.. smpi x tertanggung dh kepala otak aku ni..

masa kt kedai mamak.. cik abg ai ckp dia nk g gunting rambut.. konon2 nk abihkan masa nk tunggu masa nk g masuk flamming steamboat laa.. aku pun mengeluarkan idea aku.. "abg, apa kata kita cari salun unisex, ayg nk cuci rambut laa.. nk wat treatment sekali.." cik abg ai pun terus setuju.. pusing2 area tu xde lak salun unisex.. pastu, we ols pun naik keta.. g pusing2 kt shoplot yg tepi sunway pyramid tu.. akhir nyer jumpa la 1 salun.. actually, byk gk saloon yg bkk kt situ.. tp ada yg ala2 mahal jer.. then, decide g 1 saloon ni.. nmpk cam ala2 ok jer..

kepala ku sedang ditreatment kan.. hahahah.. sedap btul rasa nyaa..

hiks.. cam tido jerrr.. x lah.. tgh membaca ok..


aku wat treatment utk kelemumur.. sgt byk ok.. sbb pakai tudung kan.. sure menghadapi mslh mcm tu.. lps cuci, treatment.. they ols blow rambut aku jd lurus.. hiks hiks.. cik abg ai ckp chomel biler rambut aku jd lurus.. so, cik abg ai dh approve nk bg aku g wat rebonding.. yes.. yes.. berjaya...

toke kedai tu pun suggest aku rebonding gk sbb lg senang ilang kan kelemumur.. best aa.. lps diluruskan dgn blow pun aku rasa ringan jer paler aku.. heheh..

cik abg ai lak just gunting rambut dia je masa ni.. then, we ols beli krim rambut utk cik abg ai.. n lotion scalp utk aku.. so, cost semua sekali RM120... mmm.. not bad laa.. quite ok laa.. risau jer aku kang kena mahal2 lak kan...

ok dh setel memanjakan kepala.. jom g makan.....

No comments: