Instagram

Wednesday, November 05, 2008

malam ini aku di rumah

aku sedikit lega hari ni... dapat tambah masa sikit utk setelkan keja aku.. mmg aku bertungkus lumus nk siapkan keja aku by this week.. sbb tu la smpi tido2 kt ofis.. tp malam ni aku balik umah.. kol 6 ptg tepat aku pun chaboott la dr ofis.. sian cik abg ai kena tinggal dok umah sorg2.. hehehe.. tp dia mmg dh biasa.. aku pun sama aa.. dh biasa kalo kena tinggal kt umah sorg2 kalo kena waktu cik abg ai bz kann.. no problem lah..

sib baik la cik abg ai sgt memahami dgn keja aku kan.. mlm2 masa aku kt ofis.. we ols ber voice call guna skype.. huhu.. saje mengada kan.. hehe..

ok lah.. nk siap2 kuar g mkn la.. cik abg ai dh nk smpi dh tu.. mata pun ngantuk gk..

2 comments:

Umairah's Blog said...

masukkan la link aku kat blog list ko..

Aizura said...

aku dh letak laa.. tgk kt shaqura feveret blog tu... kalo show all ko leh nmpk la link blog ko.. rajin2 la update.. selalu la ada kt top 10 feveret blog aku.. :)