Instagram

Sunday, November 16, 2008

mengurangkan rasa stress

sian korg... asyik dgr citer aku stress je kan.. mmg aku sgt stress.. sama gk ngan bdk2 opis aku.. ada yg nak kawin lak ujung minggu ni.. lg la stress kan.. lg la kesian.. this weekend pun we ols keje gk.. harap2 testing minggu dpn berjln dgn lancar.. aku sgt lah risau.. 3 projek yg aku handle semua nya ada testing next week.. huhu.. thanks to my anak2 buah ye.. korg sgt membantu.. hopefully, ada bonus la yer thn ni.. :)

hari ni aku spttnya g ofis.. tp sbb aku tgh asyik dok menyetelkan 1 keje yg perlu deliver next week gk.. so, aku prefer stay kt umah jer.. penat la bdn nk drive jejauh g ofis tu.. cik abg ai pun cam x cukup kasih syg jer kan.. at least kalo aku kt umah.. dia happy sikit.. wpun keje2 umah semua dia kena bereskan.. thanks a lot ye abg.. ayg sgt menghargai.. luv u.. :)

aku nk story kt korg apa yg mengurangkan stress aku ari ni.. lewat ptg td we ols kuar dr sarang.. umah laa.. hehe.. plan asal nk g cari mkn.. pg td smpt la aku msk nasik lemak & ayam msk merah.. buat brunch.. so, biler dh lewat ptg perut dh lapar.. so, mls dh nk msk.. kuar je lah carik mkn.. pastu, timbul 1 idea nk g jln2 kt digital mall.. berhajat mencari 'sesuatu'.. cari punye cari based on bajet.. ada yg mcm ok.. tp masih berfikir.. dh tu kuar dr digital mall.. we ols g mkn kt KFC jer.. cik abg ai teringin dr mlm td lg.. tp disbb kan aku dh terbongkang tido.. x jd la kuar g mkn kfc.. huhu..

lps dr kt kfc.. we ols grk ke lowyat lak.. pusing2.. jln2.. tgk2.. pikir2.. survey2.. dh jumpa dh 'sesuatu' yg kena dgn citarasa.. tp we ols decide nk ronda2 dulu survey lg harga.. kalo2 dpt lg murah kan.. dh penat pusing2.. g blk kt kedai yg we ols nk beli tu.. sekali udah tutup laa.. aduhh.. frust nyer aku... kedai tu namanya All IT Hypermarket..

dh tu.. kuar dr lowyat.. we ols decide nk cari All IT lain lak.. terus cik abg ai drive ke IKANO.. kt situ ada lg 1 cawangan All IT.. sib baik kt IKANO tutup lambat.. kt lowyat biasa laa.. kol 8 sumer nk bungkus dh..

so, smpi kt All IT kt IKANO.. we ols pun tanpa pikir panjang terus beli brg yg diinginkan tu.. wpun harganya beza RM5.. maksudnya kt IKANO mahal RM5 lah.. bedal je lah.. sbb aku nk kurangkan stress kan.. harus la beli gk.. huhu.. teruk btul..

apa ye brg tu???? nnt aku tunjuk kt next entry.. sbb x ambik gmbr lg aaa.. kena ada gmbr baru best nk citer lg kan.. heheh..

No comments: