Instagram

Thursday, November 20, 2008

rindu

semlm lps jer dr MKM aku terus blk umah.. rindu nyaaa...

rindu pada rumahku..
rindu pada sofaku..
rindu pada katilku..
rindu pada selimutku..
rindu pada bantalku..
rindu pada dapurku..
rindu pada segala2nya kt dlm rumahku..

yg paling penting.. aku rindu cik abg ai laaa.... muaaahhhsss...

3 hari 2 mlm x jumpa tau.. huhu..

so, mlm td dpt la manja2 ngan cik abg ai..

mlm ni ada planning nk g dating ngan cik abg ai.. hopefully, jadi ler.. nnt aku story lg we ols g dating kt mana yer...

p/s: kesibukan ku belum berakhir.. tp take a break kejap to release out my stress

3 comments:

aD said...

nih betul punya pencinta rumah nih.. segala ceruk rumah dirindunya ish ish ish...

Dong & Dia said...

Zura, bila baca entry kau, aku rasa bersyukur plak dah tak terlibat benda2 technical nih. Boleh relaks sket tapi sengal la sbb skg memang satu menda takleh buat dah. Coding simple2 pon aku dah amnesia. Hehehehe....

Nway, good luck to you kay. Keje, keje gak tapi personal time kena gak jaga.

Aizura said...

aD - tu lah.. kecik2 molek pun umah sendiri kan.. tu yg tersgt rindu tu..

ijan - penat giler aa aku skrg ni.. mmg nk quit dh la buat keje2 teknikal ni.. wpun skrg ni aku dh handle project management.. tp still kena cover jgk la bdk2 teknikal.. company kecik.. cam tu laa.. :(