Instagram

Tuesday, November 11, 2008

wajah pagi selasa

sajer nk menayang muka aku baru pas mandi.. tido 3 jam di opis.. dr kol 3.30 pg smpi kol 6.30 pg.. tu pun aku x rasa mengantuk masa kol 3.30 tu.. tp paksa diri gk tido sbb takut ari ni aku over flat lak.. kang 1 keje pun x leh nk buat..

nmpk cam ada eye bag je kt mata aku tu..

utk pengetahuan u ols, aku akan berada dlm keadaan bekerja mcm ni smpi la ke minggu terakhir bln november... lps tu insyaAllah everything will going back to normal.. setel semua2 ni aku nk g pampered myself laa.. g body massage ke.. g wat facial treatment ke.. huhu.. mcm2 idea aku skrg ni..

ok lah.. nk sambung wat keje.. korg doakan semoga keje2 aku success yer...

2 comments:

Eija Sam a.k.a Purple 28 said...

ooohhh dengar pun cam penat...kite sekarang enjoice puas2..exam dah habis kan...tido puas2...sebelum masuk keje balik bulan 1...

nanti zura gi manjakan diri kat mana...hikss sajer nak kepoh

Aizura said...

mmg la penat sgt.. best nyer eija tgh enjoys sakan.. jgn lpskan peluang.. hehe..

xtau lg la nk g manjakan diri kt ner.. any suggestion?? harga berpatutan & good service.. huhu