Instagram

Monday, November 17, 2008

modem baru

semlm modem streamyx kt umah buat hal pulak... lampu adsl asyik blinking2 jer... tp x connect2 gk.. hampeh btul... last2, ajak cik abg ai pegi All IT sekali lagi.. carik modem baru laa..

at last, jumpa la yg berkenan n harga pun quite ok.. alhamdulillah.. kalo nk tunggu replacement dr streamyx rasa nya lmbt.. so, better beli jer lah.. dh la ahad lak kejadian berlaku.. huhu.. actually, agak lama dh modem tu dh mula buat perangai.. tp bila tunggu lama sikit leh jer dia connect.. tp semlm punyer la lama tunggu.. x mau jgk.. mls dh nk tunggu2..

ni la modem baru we ols... brand TP-Link.. ok kot..
we ols x pakai dh la modem biru yg streamyx bg tu.. huhu.. mmg org ckp modem biru tu selalu jer ada problem.. drpd asyik nk menyakitkan jiwa aku jer.. baik aku let go jer..

ok lah.. nk sambung keje ni.. minggu ni minggu sgt bz aku.. maybe seminggu nk stayback kt ofis.. tolong.. tolong.. aku dah muak.. rasa nk montah jer dok wat keje x abih2 ni..

No comments: