Instagram

Sunday, June 27, 2010

bersama keluarga ku

ini adalah cerita awal bulan ni lah.. lambat lagi update.. hahahaha..

masa ni family aku datang rumah ktorg di kulim.. 2 ari jerr.. weekend.. ye la, kang dtg ari keje ktorg xde lak.. dtg ni pun sebab anak sedara aku yg Along tu sangat bising2 nak gi kulim.. hihihi.. bersebab dia bising2 nak dtg tu.. sebab nyer nak main game TV (ps2).. ish la kanak2 itu.. takper lah.. kasi chance laa.. sepanjang ada kt umah, mmg conquer la 2 beradik tu dok ngadap game.. sampai kena ugut2 sikit baru lah benti.. time ayah aku nak layan berita, kena la berenti kan.. heheheh

kami bawak diorg gi jalan2 kat penang.. gi makan rojak pasembor kat Padang Kota Lama.. pastu, gi lepak jap kat luar Queensbay Mall.. heheh..

sementara tunggu org lain bersiap, bdk berdua ni tgh melayan Upin Ipin kt Youtube..

kat Padang Kota Lama, makan pasembor dan sotong kangkung..



Along tengah ambik gambar.. pakngah memberi arahan..

my sister..

Ayah aku..



esok nyer pulak, lepas breakfast nasik lemak buatan aku sendiri di rumah.. kami ke Sg Sedim lak.. mandi manda... sejuk giler air kt situ.. anak sedara aku berdua ni.. sangat lah hantu air.. tapi masa kt Sedim ni diorg berendam kejam jer sebab dah kesejukan tahap maksima.. hihihi...

ni jer gambar yg boleh dijaja semasa di Sedim.. lain2 tak boleh dipublish.. hehehe..

masa ni baru sampai jer.. tengah usha port..

cerita pasal usha port ni.. kalo korg tengok kat gambar tu.. kan ada papan yg ada atas batu tu.. kt situ adalah tempat bakar ikan yang dibuat oleh org sebelum ni.. baru jer nk lepak situ, sekali ayah aku cakap ada orang melepas kat situ.. meninggalkan t**k kat situ.. hampeh OK... najis manusia di situ.. nasib baik aku tak nampak secara fizikal.. kalo tak mesti susah giler nak lupaa.. sapa la yg xde otak, main membuang ikut suka jerrr.. sungguh hampeh.. 

lepas tu, kami usha port lain laa.. 


2 comments:

ArELeEz said...

mase gi kedah ari tu, ade gak plan2 nak gi sg sedim. tp, xsempatlah.. kesuntukan mase.. hu3.. bile la nak sampai sane nie..?!

Dong, Dia & Azra said...

sib baik t**k adalah bio-degradeable..haha!!!