Instagram

Tuesday, June 01, 2010

Anniversary Dinner

last night, kami pegi dinner for our 7th anniversary.. puas jugak lah aku nak memilih kat mana nak dinner yang best-best sikit kan.. kalo stay kat Kota Dsara, memang banyak pilihan.. kat sini agak terhad dan kalau nak banyak pilihan kena ke Penang Island lah.. tapi disebabkan hari bekerja, aku malas lah nak seberang ke sana pulak.. dah lah aku sememangnya hari-hari berulang alik ke island.. oleh itu, aku mencari hotel yang terdekat lah.. sebelah mainland.. cuba nasib jer lah kan..

so, keputusannya.. lepas solat maghrib di rumah, lebih kurang pukul 8.30 mlm.. kami keluar dari rumah, setelah bersiap-siap dengan agak poyo sikit.. takder lah selekeh macam nak gi makan kat gerai tepi jalan.. hehehe.. kami menuju ke Sunway Hotel, Seberang Jaya..

baru sampai ke Cafe Oriental, Sunway Hotel..



en suami ku order 5 Spice Chicken.. rasa nya OK jer lah.. tak der lah special sangat..

aku lak order Lamb Chop..

selain itu kami jugak order Mushroom Soup.. 1 jer.. kongsi berdua..

ni pulak dessert.. dan juga boleh dikatakan kek untuk anniversary kami.. BlueBerry Cake..


review pasal makanan kat sini adalah biasa sajer.. cuma tempat yang selesa jer lah.. so, kami tak kisah sangat pasal tu.. yang penting kami dapat jugak celebrate anniversary kali ni dengan cara macam ni.. we enjoy the celebration very much.. :)

2 comments:

azieazah said...

Happy 7th Anniversary utk ZURA~SHAQ.. Moga jodoh berkekalan..

Hmmm kek Blueberry tu sungguh menggoda.

Aizura said...

tq kak azie.. kek tu sedap.. tp kalo blueberry cheese cake lg sedap.. hihi..