Instagram

Tuesday, June 08, 2010

The Notebook

aku & en suami baru jer lepas menonton citer The Notebook.. aku dah torrent citer ni 2 malam lepas.. ofcmate aku yg suggest tengok citer ni lepas aku citer kt dia pasal citer P.S I Love You yang menyayat hati aku tu..


cerita ni ditayangkan pada tahun 2004.. kalo korang nak tahu sinopsis nya, sila lah google yer.. hihi..

pada pandangan aku plot cerita ni adalah kisah percintaan yang biasa sahaja.. dan tak membuatkan aku touching pun.. aku lagi suka P.S I Love You.. sebab nya boleh dikatakan sepanjang cerita tu, hati aku rasa sebak jerrr.. nak meleleh jer air mata..

mmm.. lepas ni cerita apa pulak yang best yer?? korang ada ke suggestion loving story yang best nak suggest kat aku?? drop to my comments ok.. :)

** hari ni aku masak mihun goreng togel jerrr.. 

No comments: