Instagram

Monday, August 16, 2010

makan cheese cake

hari ni en suami pulang awal ke rumah.. sebab dia ada exam kol 2 ptg.. habis exam kol 3.10 ptg.. pastu, dia blk rumah.. aku lak sampai rumah kol 5.30 ptg.. senyap sunyi je rumah.. keta en suami ada kt depan.. tak dengar suara tv pun.. selalu nya en suami balik rumah, mesti tv lah yg akan dibukak dulu.. hantu tv laki aku tu.. huhu..

aku bukak jer pintu, tengok dia sedang terbongkang di atas sofa dan tiba-tiba terkejut dengar pintu rumah dibukak.. huhu.. bila dia terkejut, dia cuba menterbeliakkan mata nya yg agak kecit itu.. so funny la my dear.. heheh

kol 6 lebih kitorg keluar g pasar ramadhan kilang lama.. beli apa2 yg patut.. tapi hari ni kami berdua adalah kepingin nak makan cheese cake.. mana lagi kalo bukan dari secret recipe.. lepas ke param, kami terus ke secret recipe.. nk tapau kek.. balik bukak puasa di rumah.. layannn...

kami dengan tamaknya membeli 3 jenis cheese cake yg berlainan.. semuanya berasaskan cheese.. 1 slice jer tiap situ.. sharing is caring..

1) oreo cheese cake

2) new york cheese cake


3) caramel cream cheese cake



** credit to google for the images

bukak puasa tadi kami makan laksa.. pastu, terus menghabiskan 3 slice cheese cake ini.. ish!! pelahap betul laaa..


4 comments:

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. said...

slurpppp...ciskek!!woowwiii...dah lama tak makan..choc indulgance..eh,betul ke spelling tuh?yummeh!

Dong, Dia & Azra said...

aku paling suka yogurt cheese cake...kurang muak sebab topping dia masam2 gitew...

ctfarazila said...

gambar hat oreo tu nampak sedapnyeeeeeeeee...huhu

Aizura said...

ain - not sure btul ke x ejaan tu, tp akak understood.. hihihi..

ijan - en suami ku pun suka gk yogurt cheese cake.. aku suka menempek dia nyer jer.. hihi

fara - mmg sedap.. adess.. teringat lagi nk mkn.. huhu