Instagram

Monday, August 09, 2010

susah sangat

sekarang ni aku susah nak dapat idea nak menulis di blog.. kadang2 banyak sangat cerita nak dicerita.. tapi bila mula menaip.. idea hilang di tengah jalan.. rasa macam nak quit jer dari menulis blog.. tapi kadang2 bila angin rajin aku datang.. mana aku nak meluahkan idea2 bernas aku ni..

dengan itu, keputusan yang boleh aku buat di sini adalah... biar lah blog aku berada di sini.. sampai angin rajin, terupdate lah blog aku ni.. kalu malas.. bersawang lah ia...

angin malas & lemau menguasai diri buat masa ni.. oleh itu, korang tunggu lah blog aku berupdate.. baru lah korang dtg jengok yer.. hehehehhe...

sekarang ni aku rasa nak tido laaaa... badan lemau dari pagi tadi.. zzzZZZZ


No comments: