Instagram

Sunday, November 07, 2010

You're Beautiful

malam tadi tido kol 4 pagi.. hahahaha..
gila ok!! semata-mata nak habiskan korean drama.. You're Beautiful..
dvd nyer dah lama beli.. tapi tak sempat nak tengok..
baru start tengok last week..
dan semalam.. mula dari pagi lepas subuh.. aku dah mula layan..
sebab nyer masa tu, en suami sambung tido..
masa terbaik utk aku concentrate layan korean drama..

pastu, sambung lak malam tadi..
mula agak lewat.. kol 12 lebih.. lepas layan cerekarama di TV3..
mau nyer tak sampai kol 4 pagi aku melayan..
sampai tak larat dah nk bukak mata..
tapi tetap nak melayan ending.. hihi.

all the pics credit to google.com..







aku ni kan kalo dah layan korean series ni.. bukan takat citer nyer jer..
aku akan layan gak ost nya.. lagu2 korea ni aku rasa cam sedap2 jer didengar..
asyik dok humming jer lagu nyerr.. hihihi..

skrg pun tengah dok layan kat youtube lak ost You're Beautiful.. mungkin gak nanti akan jadi ringtone aku..
parah parah.. huhu..

jom layan next series lak.. ada lg 2 series yg dah dibeli dvd nyer tapi tak sempat nak tengok lagi..

p/s: menghabiskan sisa hari ahad.... cepat yer masa berlalu.. 


3 comments:

ArELeEz said...

mase bujang dolu, leez rajin gak melayan citer2 korea nih. layan ngan mak. tp, skang dah xt'layan sbb konon2 nak jadik blogger tegar la.. ha3..

Aizan Fareena said...

Best kan cite ni? Hehehe..

Aizura said...

best best best.. pas ni nk layan citer apa plak eh? any suggestion?