Instagram

Friday, February 11, 2011

Aku kemengantukan sekarang ini..

Mengantuk nyer aku!!!
Malam tadi tido agak lewat.. pukul 1 pagi..
sebab nya, bunyi mercun yang sangat banyak..
ye lah.. aku kan tinggal di kejiranan yang ramai chinese..
bagi yg beragama buddha, mereka menyambut malam kesembilan lebih meriah dari malam pertama CNY..
sebab tu lah sangat ramai yg bermain bunga api / mercun malam tadi..
sangat meriah ooo..

Nasib baik hari ni adalah hari jumaat..
kerja pun tak banyak... tengah self study untuk next project..
sangat bosan ok bila kena study sendiri ni..
tak merasa di manakah keperluan.. hahahaha..
keji betul laa.. masa ni lah perlu digunakan untuk memperbaiki diri dan menambah ilmu..
cuba tukar sikit mentaliti tu.. jadi lebih positif dan rajin..

Disebabkan mengantuk lah, maka aku menulis blog..
untuk melancarkan pergerakan otak..
otak berfikir apa yg perlu aku coretkan..
menyusun kata yg indah2..
supaya sedap dibaca oleh kawan2 semua.. :)

Ohhh!! Tidak.. otak ku tak mampu lagi nak berfikir..
dah habis segelas coffee pun tak dapat gak nak melawan menguap aku..
sampai keluar air mata... uwarrrgghhh...

p/s: lambat nya lagi kol 11.30.. aku nak gi tido kat surau.. zzzzZZZZZZZzz



2 comments:

Fieza79 said...

sian nya...smpai cmtu...break time nnt patut lelap mata seminit dua kot..hehe

Aizura said...

dh break time, tak ngantuk la pulak.. :D