Instagram

Monday, May 31, 2010

Happy 7th Anniversary to Us

baru jer lepas wish anniversary kat en suami ku yg terchenta.. dah 7 tahun dah.. Alhamdulillah, kasih sayang cinta kami masih kekal.. setiap tahun, impian aku bila sampai nyer tarikh anniversary kami.. masih sama.. masih seperti dulu.. you know.....

semoga kami dimurahkan rezeki, dipanjangkan jodoh, dipanjangkan umur, dikuatkan iman, diberkati oleh Allah atas apa yang kami lakukan di muka bumi ini.. kami mengharapkan sinar kebahagian terus kekal di dalam rumahtangga kami yang kami bina atas dasar cinta yang lahir dari hati kami berdua..






p.s: satu hari nanti, aku akan cuba merajinkan diri mengarang kisah cinta kami untuk tatapan peminat pembaca blog aku ini.. 

4 comments:

Dong, Dia & Azra said...

aku nak mengaku aku peminat blog nih. Ko tak update pun aku singgah.

Babe, happy anny. Semoga yang dihajatkan itu menjadi kenyataan. Amin.

ctfarazila said...

wah... ada peminat tu.. kite kawen thn yg sama tapi aku bulan 12 nanti anniversary...

Semoga korang berkekalan hingga ke akhir hayat... Amin! :)

Aizura said...

ijan, thanks yer sbb jd 'peminat' aku.. hihi.. aku pun peminat ko gak.. tq for ur wish.. doakan aku yer.. :)

fara, ye la fara.. kita kawin sama thn.. tp korg dh ber6.. aku masih ber2.. :)

Mazatul Azura Muhamad said...

hepi anniversary babe... x rasa waktu berlalu kan.. Semoga kasih sayang berkekalan selamanya..