Instagram

Friday, June 06, 2008

get well soon.. izzati



kol 7.30 pg td.. aku dpt call dr mak aku.. mak aku bgtau anak sedaraku, nur izzati kena warded kt hospital kangar.. demam panas.. smpi dh kena 'tarik'.. masyaAllah.. mcm berenti jap jantung aku.. syg aku kt anak2 sedara aku mmg x leh nk ckp apa laa.. mmg aku syg sgt.. rasa mcm skrg jgk aku nk blk ke perlis tgk izzati.. sedih sgt aku rasa.. asyik meleleh jer air mata aku ni.. sedih sgt.. naluri aku tersentuh sgt..

aku cuba call transnasional, plusliner.. kalau2 ada lg tiket bas.. tp semua dh habis.. ye lah penghujung cuti sekolah ni.. mesti ramai org.. tiket ketapi pun dh xder..

yg aku mampu buat hanya berdoa semoga anak sedara ku cepat sembuh.. aku pesan dgn mak aku kalo ada apa2 terus call aku..

buat masa ni.. aku dh xde mood nk buat keja.. kepala otak dok ingat kan izzati jer.. sedih.. sgt2 sedih..

2 comments:

azieazah said...

Semoga IZZATI segera sembuh...

hmmm itu baru anak sedara... kalu anak sendiri, gerenti hang tak makan tak tidor tak mandi..

Aizura said...

tu la kak z.. x senang duduk sehari ari ni.. setiap 2 jam dok tepon mak..