Instagram

Sunday, June 08, 2008

therapy

apa lg aktiviti ktorg hari ahad ni.. bersamaan dgn topik entry aku kali ni... my hubby ckp window shopping adalah 1 therapy utk aku.. every week nk wat cam tu.. sambil tgk2 brg.. sambil exercise.. bagus gk laaa.. hari ni jer ktorg menghabiskan 5 jam masa utk berjln2.. fuiyooo.. dasat btul.. pas ni aku nk pakai sport shoes la g shopping @ window shopping.. baru la best berjln.. xde la sakit sgt tumit kaki aku ni...

hari ni ktorg g rayau2 beli brg kt tesco mutiara dsara... pastu, g ikano... masuk harvey norman.. tu pun hubby ajak masuk ikea lak.. adess.. x sanggup dh aku.. kalo masuk ikea lg la besar.. so, ikea is my therapy for next week laaa.. heheh..

abih jln2.. baru ler sedar yg ktorg ni x lunch lg.. masa b4 kuar umah td aku wat cekodok bilis.. for our breakfast.. tp breakfast kol 12 dh.. huhu.. ye la.. bgn tido pun dh 11++.. malu jer citer kt sini.. kuar jer dr ikano.. baru la terasa lapar.. pastu, singgah kt khalifah bistro.. mkn nasik beriani bukhara.. layan beb... kenyang giler..

blk umah.. pas maghrib.. aku ckp kt hubby nk tido jap.. mandi pun belum.. aku punyer tido tu berlarutan smpi la kol 11 mlm.. konon2 nk tgk tv.. alih2 terlelap lg.. smpi kol 2 pg.. hubby kejut bgn tido lam bilik.. heheheh.. tido smpi le ke pg td.. nikmat nyer tido aku.. lama btul.. mmg puas hati laaa... heheheheh..

good therapy aaaa.. bantai tido berjam-jam..

3 comments:

azieazah said...

Wooo... therapy menghayun kaki memang best..

Tp kalu pi tempat yg bukan "tempat kita" laaagi best..

tido lama2 tu tak rasa penin ka?

Aizura said...

kakZ.. tmpt yg bukan 'tempat kita' tu tmpt apa yer? apa yg laaaggiii best tu?

tido lama tu.. xde lak rasa penin.. syok jer.. huhu

azieazah said...

pi oversea ker...

pi tengok negeri orang ker.. heheheh

contoh terdekat: Kak Z pi Perlih ritu.. Best siottttttt....