Instagram

Thursday, June 05, 2008

Sempurna

sambil2 buat keja ni.. sambil melayan lagu SEMPURNA... nyanyian Andra & The Backbone.. sedap nya lagu ni.. sebenarnya ada story yg nk distorykan pasal lagu ni...

sebelum nak mula cerita.... abg, jgn marah tau.. but, really touching with u... n really appreciate whatever u've done to me... luv u abg..

mlm td sblum tido, my luvly hubby ceritakan pada aku satu cerita yg sgt membuatkan aku rasa cinta & sayangku pada suami ku EN SHAQHAWI BIN ABDUL HAMID.. makin mendalam.. makin kuat.. makin utuh.. makin.... xtau la makin apa lg... sgt2 sayang...

hubby bgtau, masa dia tgh drive ke putrajaya siang nya.. masa tu kt radio HotFM tgh main lagu SEMPURNA ni... hubby menghayati lagu ni.. sambil ingatkan isteri tersayang dia ni.. penghayatan dia tu menybbkan smpi dia menitiskan air mata.. abg... ayg really touching tau.. ayg pun rasa nk nangis lak skrg ni.. sgt syg abg tau.....

hayatilah bersama lirik lagu ni.. kiranya lagu ni jd lagu chenta ktorg utk anniversary yg ke5 ni.. LUV U MY DEAR HUBBY.. we meant for each other..

Kau begitu sempurna
Di mataku kau begitu indah
Kau membuat diriku akan slalu memujimu

Di setiap langkahku
Ku kan slalu memikirkan dirimu
Tak bisa kubayangkan hidupku tanpa cintamu

Janganlah kau tinggalkan diriku
Takkan mampu menghadapi semua
Hanya bersamamu ku akan bisa

Kau adalah darahku
Kau adalah jantungku
Kau adalah hidupku
Lengkapi diriku
Oh sayangku, kau begitu
Sempurna.. Sempurna..


Kau genggam tanganku
Saat diriku lemah dan terjatuh
Kau bisikkan kata dan hapus semua sesalku

2 comments:

admin said...

amboiiii jiwang siottt... dah lama aku x berjiwang dgn laki aku... wakakaka...

azieazah said...

pelbagai cara menunjuk rasa kasih..

Tidak salah, tidak sumbang langsung.. kerana perasaan diluah kena pada tempatnya..

Moga jodoh berkekalan....