Instagram

Wednesday, January 05, 2011

kami di A&W

citer basi jugak.. kejadian adalah selepas pulang dari wedding Filah..

sejak pindah ke Kulim, ini adalah kali pertama kami menjejakkan kaki ke A&W..
masa ni ktorg singgah di Jusco Bdr Perda..
hajat nyer adalah ke kedai komputer untuk meng'upgrade' desktop pc..
tambah grafik card dan juga tertukar cooler fan.. sbb yg lama dh rosak..
sebab tu lah selalu mati2 sendiri..
sebab overheat.. (skrg ni pc tu dah sihat.. best best)

lepas setel hal mensihatkan pc... ktorg mensihatkan perut pulak..
mmg dh lama tak layan A&W..
en suami mengidamkan root beer with float..
aku lak, sgt teringin nk mkn waffle with ice cream + strawberry.. shedaappp..
layan kan piccas gedix kami.. :D

float 2 scoop gelas besar en suami dah nak habis dah.. 


waffle yg menjadi kegilaan ku.. takleh makan selalu.. gumuksss bertambah2.. :D


cubaan bergambar berdua.. aku nampak sipi jerr.. 


cubaan lagi.. kepala separuh la pulaksss.. 


selesai makan.. balik laaa...
tak sabar nak test desktop pc yg baru di'upgrade'..
yipppiieee..

2 comments:

Fieza79 said...

baru dok kulim rupa nya...
sedap nmpk waffle tu...kemain berdeting berdua ye...hehe

Aizura said...

a'a, baru lagi.. baru 1 tahun lebih jer kat kulim ni.. :)
memang masih berdua .. ;)