Instagram

Saturday, March 27, 2010

jalan-jalan pasar malam

ahad lepas, setelah kebosanan seharian berada di rumah.. dan jugak perut sudah kelaparan.. sebab nya masak pagi jer.. mkn smpi tghari.. bila ptg nk ke malam dh xde mknn.. dan dah malas nak masak.. so, aku ajak cik abg ku kuar berjalan2 ke pasar malam.. kat jalan kilang lama..

masa tu masih petang.. cuaca elok jer kan.. tak panas tak hujan.. best nyer suasana mcm ni.. feel kat kampung.. :D

singgah di satu gerai menjual mihun sup, moi sup (bubur nasik), mee sup.. mcm2 yg berasaskan sup lah.. tp, yg penting aku nak sgt mkn kt gerai ni adalah disbbkan diorg ada buat air teh ais yg sgt marveles pd aku.. warna nya tu yg x tahan.. huhu.. aku adalah mudah tergoda bila tgk teh ais dgn warna seakan2 oren tu.. hihi..

aku mkn mihun sup.. cik abg ku mkn moi sup..

ok tak rambut dia.. aku baru menggondolkan pagi td.. hihi..

2 comments:

Dong & Dia said...

kalau aku, sure aku order moi sup...owh sedapnyer...teringat kesedapan nasi air kat kolej 6 dulu....

Aizura said...

nasi air kt kolej 6 tu feveret lps blk konon2 study kt library mlm2.. hubby aku pun suka nasi air tu, smpi skrg dok teringin lg nk g mkn situ.. hihi