Instagram

Friday, December 03, 2010

jumaat sudah..

hoyeayyy... sudah jumaat..
apakah perancangan korang semua di hari minggu ini..
aku lak.. seperti yang aku list kan dalam entry aku sebelum ni..
sangat tak sabar nak menanti hari minggu... best nyerr!!!

tapi sedikit kekangan.. tak leh enjoy lebih2..
sebab ada student dalam rumah aku tu..
nak g enjoy pun dengan dia kan..
jadi nyer aku yg tak student ni pun kena lah sama2 ingat mengingati..
belajar belajar belajar!!
final exam dah dekat.. seminggu jer lagi..
hu hu hu..

sebagai partner kepada seorang student..
aku redha... (kena bg elaun lebih sket yer.. :D)

harapan hari ni..
jangan lah jalan jem petang nanti..
mintak2 lah smooth seperti kebiasaan jer..
malam ni dah ada agenda.. nak g menonton Ngangkung..
Aku Tak Bodoh pun cam best jugak..
Rapunzel pun.. layan jugak..

tengok lah.. mungkin esok lusa kita layan wayang lagi..

ok lah.. aku mahu menyambung kerja..

chaiyookkk..


1 comment:

ArELeEz said...

leez baru nak tgk ngangkung mlm nie. harap2 best!