Instagram

Friday, December 24, 2010

mood cuti ke korang?

cam semua mood cuti2an jer..
aku pun terkena impact mood cuti jugak wpun pada awal nyer rasa cam biasa jer..
tapi disebabkan semua ofcmate dalam mood Merry Christmas..
aku pun rasa cam nak raya jugak esok.. hihi..

semalam berjaya mendapatkan kelulusan bos utk cuti pada 31/12..
awal2 tak terpikir pun nak cuti..
semalam baru pikir..
alang2 en suami nak clear leave on 30 & 31 dec..
aku pun cuti jugak lah..

dalam perancangan last minute.. cam nak gi cuti2..
tapi nak gi dekat2 jer...
yang penting nak gi tido hotel best2.. boleh??
aktiviti menshopping tak penting.. (chewahh!!!)

tapi, best jugak kalo layan shopping masa new year sale kan..
adesss.. aku konfius...
nk gi cuti2 ker.. nk gi shopping2..

abg!!! jom kita gi cuti2 kat KL jer lah...
boleh carik hotel yg best.. dan boleh jugak pi shopping..
hi hi hi.. (best jugak idea aku ni.. )

dgr2 citer.. hari ni opis aku nak bg sumer org 1/2 day..
boleh blk awal..
tapi, semalam bos aku bgtau.. maybe dlm kol 3 ptg kot boleh blk..
tapi, semua orang tak pasti lg ni.. blum ada announcement pun suruh blk awal..
best nyer kalo leh blk awal..

weekend ni family aku nak dtg rumah ktorg..
best best best..
cuma tak tau lagi diorg nak datang petang ni @ pagi esok..
sebab ayah aku mungkin kena keja malam ni..
kalo ayah tak keja malam ni, diorg datang petang ni lah..
yahooo!!!

anak buah aku yg bernama Along Najihah tu.. umur 6 tahun..
next year masuk sekolah darjah 1..
semalam dia hantar sms kat aku..
tekejut gak aku... pandai dia hantar sms..
memang 2 beradik tu ada hp sorg satu..
selalu nyer diorg main2 dengar lagu jer..
ni dah pandai sms pulak..

semalam aku call mak aku.. bgtau la Along hantar sms..
mak aku tekejut..
mak cakap, tadi Along bgtau dia hantar sms kt MakNgah (aku la tu)
mak cakap, Along ni mengarut lah..
mak ingat main2.. sekali betul2 dia hantar..
hihihi...
budak2 sekarang, tak payah ajar.. pandai jer godek sendiri..

ish.. rindu kat budak berdua tu...
dah sebulan tak balik perlis.. (macam lama sangat.. hihi)
kalo dulu masa dok KL..
4,5 bulan sekali baru balik perlis... (sedeyyy..)
sekarang, Alhamdulillah.. selalu jugak balik..

sebelah mertua pulak, memang selalu jugak jumpa..
hari tu masa raya haji balik jengka..
baru beberapa hari lepas, in laws aku datang rumah..
kebetulan diorg datang melawat tok sedara en suami yg tak sihat..
so, lajak terus ke rumah kami..
Alhamdulillah.. kami happy.. rasa cam dekat jer dua2 belah kan..

ada benda nk update lg..
nanti2 aku cerita lg yer...

selamat bercuti u olsss..

2 comments:

Fieza79 said...

dok area kulim ke...salam kenal2 org kulim jgk..

Aizura said...

hi Fieza,
salam perkenalan jugak.. kt kulim stay kt mana?