Instagram

Tuesday, December 14, 2010

Raya Haji & Korban (Jengka)

Tarikh kejadian - 18/11/2010

Alhamdulillah, tahun ni dapat berkongsi2 buat korban dengan family en suami..
mertua, kakak ipar & adik ipar..
insyaAllah next year raya haji nak buat korban di perlis pulak..
semoga diberi keberkatan oleh Yang Maha Esa..

tahun ni, kami beraya haji di Jengka..
so, kami buat korban pada hari raya ke2..
seekor lembu untuk kami 1 family..
daging disedekahkan kepada jiran tetangga..
dan juga dimasak untuk jamuan kenduri di hari yg sama..

ni semua gambar2 masa lembu disembelih dan dilapah.. sapa2 yg tak sanggup nak tengok tu tak payah tengok lah yer.. aku OK jer.. :D







p/s: aku tengah marathon meng'update' blog ni.. jangan bosan menjengah yer.. banyak entry bergambar.. celoteh sket jer.. :D

No comments: