Instagram

Thursday, October 07, 2010

28 Syawal 1431



pic credit to mr google

hari ni adalah 28 Syawal 1431.. esok adalah hari terakhir dalam bulan Syawal.. maknanya, tempoh raya sebulan bakal berakhir.. sebab tu lah ramai sangat yang buat open house last weekend.. best nyer tengok orang buat open house.. aku adalah sangat teringin nak buat open house.. knowing me yg sangat suka masak memasak ni.. (rajin sgt ker??)

disebabkan kami menyewa rumah di sini.. jadi semangat nak wat open house tu kurang laa.. kan best kalo dah ada rumah sendiri kat sini.. huhu.. 

kalo dimurahkan rezeki dan panjang umur, tengok lah tahun depan mcmana.. akan diusahakan untuk mengadakan open house raya supaya raya kami lebih meriah.. hehehe.. (tahun depan giliran raya puasa di jengka.. ishhh.. dh pikir giliran raya tahun depan dah.. huhu)


No comments: