Instagram

Thursday, October 07, 2010

kenduri kawin di Jitra

sambungan dari entry yg ini..

Selamat Pengantin Baru buat ET & Alem..


pics taken from Wai's FB

ET ni adalah ex-ofcmate Aizan.. lama dah la diorg ni kenal2.. aku pun leh kenal ET ni sebab dulu masa zaman we ols masih anak dara, Aizan penah bawak ET datang bertandang ke rumah sewa ktorg di Jalan Gasing.. pastu, penah la beberapa lagi terjumpa lagi masa Aizan wat open house raya beberapa tahun yang lepas.. so, aku & en suami join pegi kenduri sekali sebab nak menemani Aizan & Wai yang datang jauh2 tu.. sambil jalan-jalan bersama-sama gak lah.. :)


nice decoration kan.. semua putih jerr.. cam tenang jer di situ.. :)

based on cerita Aizan, decoration untuk wedding ni diilhamkan sendiri oleh pengantin perempuan dan family nyer.. simple but nice.. I Like.. :)


dah nak balik.. dapat gift.. isi kandungan nyer adalah sarung bantal warna putih & alas meja putih.. unik ok!!


tengah tulis guest book.. hiasan pada pen itu menutup muka ku yg 'chomel' itu.. hikss


dah nak balik.. sempat lagi bergambar di pintu masuk yg dihiasi dengan kristal berjuntaian.. 


us.. with baby zara yang tembam itu.. :) (lenguh2 tangan aunty dok kendong zara ni..hihi)

lepas selesei semua nyer.. kami bergerak pulang ke Kepala Batas.. keta aku parking kat umah mak Aizan.. selepas itu... ada lagi destinasi kami.. nanti bersambung ke entry seterusnya.... 

nak layan semua gambar, gi tengok kat FB aku yer.. :)

No comments: