Instagram

Tuesday, October 26, 2010

Melayan Chinta

Aku ketinggalan 2 episod Chinta.. jadi nyer petang tadi bila menonton episode ke 18, aku dah cam lost.. what happen bila tiba2 ada pulak watak AdiPutra untuk kali ke 2.. confuse di situ..

Oleh itu, malam ini aku akan melayan 2 episod yang aku tertinggal tu kat www.tonton.com.my .. jom layan sama-sama.. hi hi hi..


 

p/s: aku mengapdet menggunakan Microsoft Word 2007.. baru perasan yang MS Word ada function untuk blog post.. harus dicuba lah kan.. hehe.. entry pendek sebab dalam proses mengetest.. :D

2 comments:

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. said...

ohh..samalah kite kak..ain pun byk dah tertinggal episod chinta tu..try bukak tonton tu kat umah, tenet slow mcm siput..malas sudahh..

Aizura said...

akak pun mlm td smpt layan 1 episod jer.. berchinta jgk la nk abihkan.. tonton lembab cam siput sedut.. huhu..