Instagram

Monday, October 04, 2010

tahniah yer...

hari ni menanti dengan penuh debar gak la.. kot-kot lah ada luck.. sebab 1st time join contest thru blog ni.. hehe..


credit to en google for the piccas

tahniah kepada http://crochetkakngah.blogspot.com/ kerana menang lucky draw dari http://topsyturvymum.blogspot.com/

jeles aaaa.. nak gak hadiah tu.. takper lah.. blum ada luck lagi kot kali ni.. tapi nak join lagi lah nanti.. heheheheh.. :)




1 comment:

zie said...

salam..
hai. hehe. baru perasan awak buat entri ni utk saya.. walaupun da mcm lambat gila nak cakap kan, tapi nak cakap jugak lah.. TERIMA KASIH :)
better late than never, rite? :D