Instagram

Thursday, October 28, 2010

sepetang bersama Qaisara

cewah!! cam tajuk rancangan tv la pulak kan.. hehe..

weekend ari tu kami berdua suami isteri dari Kulim ke KL ke Jengka ke KL ke Kulim.. jadi nyer kami bermalam di rumah Ibu Qaisara.. :)

jumaat mlm tido umah mereka.. petang jumaat pun lepak di rumah mereka sementara tunggu adik ipar abih keje.. nk terus blk ke Jengka pulak.. balik Jengka sebab Sabtu ada majlis cukur jambul anak sedara yang baru.. nanti aku story pasal tu pulak..

masa ibu qaisara tengah melayan kerja-kerja nya.. qaisara ajak pakwi a.k.a en suami ku pegi jalan2.. (ye ke sara yg ajak.. bukan pakwi yg ajak ker?? hihi)
jadi nya pakwi mendukung sara keliling kwsn perumahan.. bukan la semua pun.. sikit jer.. hehe.. penat berjalan, mereka melepak di padang yang betul2 depan umah ibu qaisara.. sambil menikmati pemandangan bukit yang dah ditoreh di hadapan nya.. beruk-beruk pun banyak gak kat situ..

dah tu, aunty zura pun join sekaki aa melepak di situ.. sambil2 snap gambar si kecik sara ni.. she's so chomelll..

sara ni malu bila aunty zura nk ambik gambar.. ini adalah gambar paksaan.. sbb tu dekat jer.. hihi.. 


ni lak sara sempat menjeling.. 


dapat lagi gambar sara.. org suruh senyum pun tak nak.. shy2 la ini budak kecit..


cubaan mendapatkan gambar sara tengah sengih.. tak berapa sengih ni.. ktorg dok geli2 kan telinga dia sambil dia ketawa mengekek2.. hehe


tengok tu!! tunduk lagi.. ish ish.. geram laa..


sara tengah tengok kapal terbang la pulak.. pakwi jer yg posing tgk camera.. 


sekian lah cerita sepetang bersama Qaisara.. hihi hihi..

2 comments:

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. said...

alalala...omotnye lahai anak ibu tu..kesian pakai baju besau nau..hahaha..

anyway, utk aunty zura ngan pakwi, nnt datang lagi eh?sara nak ajak jalan2 lagi..lalalaal..

Aizura said...

insyaAllah sara.. panjang umur kami datang lagi menyusahkan ibu & ayah qaisara.. hik hik..