Instagram

Thursday, May 13, 2010

ADAMAYA dah abih dah

aku baru jer lepas tengok ADAMAYA last episode.. seperti biasa tak sempat la nak tengok petang tadi.. sampai rumah agak lambat.. sebab hujan sangat lebat sebaik sahaja masuk ke daerah Kulim..

adesss.. meleleh-leleh airmata ku mengadap skrin laptop sambil menonton ADAMAYA last episode.. beberapa kali klik kat TV3 online.. tapi tak ber'update' lagi.. nasib baik lah ada yang tolong meng'upload'kan last series ni..  terima kasih buat yanmieonline di atas usaha anda..

apa pendapat korg yg tgk last series ni? aku suka la ending macam ni.. happy ending.. i like.. menyentuh perasaan betul lah.. sampai air mata, air hidung sumer tak sabar-sabar nak keluar.. huhu..

next week citer apa lak eh?? aku ni kalo awal-awal aku malas nak follow.. bila dah main beberapa episod baru lah aku  nak layan kat TV3 online.. kalo best, baru lah aku layan.. tunggu review korang dulu eh.. hihi


4 comments:

Dong, Dia & Azra said...

aku tak follow....kali ni sibuk jaga anak...ingatkan tak best tapi lately ramai je yang bawak citer adamaya ke tengah....best la tu sampai anak buah aku pon tak ketinggalan...

ctfarazila said...

aku pon x follow... manjang balik lambat je manala sempat... tapi aku follow patung cendana... best jugak bile dah follow x leh tinggal aa...

azieazah said...

Jarang ada drama Melayu dapat hits sebegini. Jalan citer dia best, tak meleret. Mesej jelas, dialog direct.

Wpun ending leh agak (klise ler drama Melayu) tetapi sekurang-kurang sangat puas melihat, hukum karma dan bila Maya sudah membuka mata...

Aizura said...

ijan & fara: aku follow kt tv3 online jer.. tak sempat nak tgk direct kt tv3.. aku xde tanggungjwb lain yg nk ditunaikan.. hanya suami ku sahaja.. hehehe

kak azie: cerita tu mmg best sbb tak meleret yg merapu2 smpi penonton naik jemu.. dan yg paling best, happy ending.. touching sgt tgk muka ADAM nak nangis..