Instagram

Saturday, May 08, 2010

our dating last night

semlm kan aku in a good mood.. heheheheh..

kami pegi dating.. dekat jer.. kat giant depan umah ni jer.. tak jauh pun.. awal nyer nak tgk wayang, tapi lambat sangat lak.. malas lah.. lgpun xde cerita yang menarik perhatian aku sangat.. cik abg ku ikut saja.. pastu, kami pegi mencari tempat makan.. ada restoren sushi king baru bukak kt sini.. so, ktorg nak try lah..


first sushi yg ktorg ambik.. gmbr real nye lupa nk ambik.. so, ambik gmbr kt menu jer lah.. hehe

sambil menunggu main menu yg diorder.. naper aku posing cam tu eh?? kelakar lak..

encik suami yg sabar menanti makanan.. sebab tak makan lunch..

ni aper eh.. telur udang kot.. boleh la tahan rasa nyaa..

lepas perut dah kenyang, kami meneruskan agenda dating..

kami menuju ke ole-ole bowling.. sejak dibuka di Giant Kulim ni, kami blum penah try lg menggolong bola di sini.. (mcm la terer sangat kan.. haha)

suami ku baru lepas beraksi..

tgk la result kami.. sangat lah terukss...
alasan:
- bola tak best
- jari tak ngam dgn bola tu.. yg ngam pun bola yg sgt berat
- jari kami adalah 'chomel', tak main ler yg lobang kecit2 tu..

hajat di hati nk main 2 round game, tp 1 game pun cam seksa nak habiskan.. haha..

lepas main bowling, kami lepak tengok org main poco-poco lak.. enjoy gk laa.. terus kami teringin gak nak join.. hehehehhe



No comments: